Scholte Houtbouw BV

Open einde 12
9581 AM Musselkanaal

Tel. 0599 470500

info@scholtehoutindustrie.nl
 

Openingstijden:
Ma t/m Vrij
8.00 tot 17.00 uur
(openingstijden winkel: )
(zie Home & Garden)
 

Bedrijfsinformatie

Vergroot de foto

Scholte Houtindustrie BV is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van houten gebouwen voor professionele opdrachtgevers. Scholte Houtindustrie BV is actief in de sectoren bouw, projectontwikkeling en infrastructuur.

Scholte Houtindustrie BV levert aan bouwbedrijven, aannemers, projectontwikkelaars, woningbouwstichtingen, gemeenten, verenigingen en andere professionele opdrachtgevers, daarvoor is Scholte Houtindustrie BV VCA* gecertificeerd.

Samenwerking, flexibiliteit en innovatie zijn de drie pijlers onder onze inzet.
 

Scholte Houtindustrie BV levert op maat gemaakte gebouwen rechtstreeks uit het eigen productiebedrijf. De plaatsing en montage wordt uitgevoerd door eigen montageteams. In overleg met de opdrachtgever kan op basis van technische en architectonische eisen iedere wens worden vertaald naar een passend ontwerp voor een kwalitatief hoogstaand gebouw. Scholte Houtindustrie BV werkt zowel voor nieuwbouw projecten als renovatie projecten. Scholte Houtindustrie BV werkt projectmatig en is in staat grote aantallen houten gebouwen in serie te leveren. Onze technisch adviseur is de gesprekspartner voor architecten en bouwkundigen van de opdrachtgever.

Daarnaast kan Scholte Houtindustrie BV de complete infrastructurele werkzaamheden bij de te plaatsen houten gebouwen onder eigen regie uitvoeren. Bijvoorbeeld het plaatsen van tuinschuttingen, afrasteringen en omheiningen.

Scholte Houtindustrie BV levert o.a.:

- Garages
- Bergingen 
- Carports 
- Tuinhuisjes 
- Schuurtjes
- Vlonders
- Schuttingen 
- Afvalbergingen
- Tuinhekken
- Afrasteringen  
- Uitvoering architectonische
  ontwerpen
- Speciale ontwerpen 

 

Tevens beschikt Scholte Houtindustrie BV over een eigen servicedienst die reparaties en onderhoud aan bestaande houten gebouwen en infrastructurele werken als schuttingen en afrasteringen kan uitvoeren.

Scholte Houtindustrie BV biedt een totaalconcept voor de professionele opdrachtgever. Alles in één hand, met één aanspreekpunt.Daarnaast zijn wij sinds 2013 onder de naam Scholte Houtbewerking gestart met de productie van houten kozijnen.

Onze producten zijn van hoge kwaliteit en in talloze kleuren verkrijgbaar. We kunnen de kozijnen compleet leveren (inclusief beglazing en hang- en sluitwerk). Wij zijn in staat om zowel kleine en grote productie series in onze geavanceerde productieomgeving te produceren. 

Wij zijn u graag van dienst bij speciale wensen ten aanzien van houten kozijnen. Bijzondere houtsoorten, een speciale profilering of een afwijkende afwerking, wij denken graag met u mee en zorgen dat uw wensen werkelijkheid worden.

Scholte houtbewerking levert o.a.

- buitenkozijnen
- binnenkozijnen
- stelkozijnen
- HSB gevelelementen
- hefschuifpuien
- voor- en achterdeuren,