Selecteer een categorie:

 

 

 

 

Maandag
13.00 tot 17.00 uur


Dins. t/m Vrijd.
9.00 tot 12.00 uur
en 13.00 tot 17.00 uur

Zaterdag 9.00 tot 15.00  uur


Scholte Home & Garden center
Open einde 12
9581 AM Musselkanaal

Tel. 0599 470500

info@scholtehoutindustrie.nl

Bedrijfsprofiel

Kiezen voor hout betekent kiezen voor natuurlijk materiaal. Zo'n beslissing wordt niet van de ene op de andere dag genomen. Daarom wilt u deze weloverwogen materiaal keuze ook afronden met een gefundeerd besluit over de fabrikant. U zoekt een merk, dat niet alleen kwaliteit in zich draagt, maar dat ook continuiteit garandeert. U kent de voordelen van hout. Bovendien weet u, dat dit materiaal nog beter tot z'n recht komt als het onder handen is genomen door de vakman. Dat het nog meer cachet aan uw tuin geeft wanneer het aangeleverd wordt door een houtfabrikant, die niet alleen het materiaal goed kent, maar die ook weet hoe het bewerkt moet worden.

Een product van Scholte ligt dan ook erg voor de hand. Eerst wordt de goede houtsoort gekozen, uitgaande van het gebruik en de wens van de klant. Daarna komt het aan op de juiste bewerkingstechnieken.

Op dat brede gebied kan Scholte bogen op een rijke ervaring. Voor de grondstof hout heeft het bedrijf in de loop der jaren de meest geavanceerde machines en technieken ontwikkeld.

Al deze nieuwe technieken worden uiteraard ook toegepast bij de productie van de tuinartikelen. Daarnaast werkt Scholte voor de tuincollectie consequent met milieuvriendelijk materiaal. En om roestvorming te voorkomen, worden roestvrijstalen (RVS) spijkers gebruikt. Dat men verder met houtconstructies en verbindingen een gedegen routine heeft opgebouwd, spreekt voor zich.

Op deze site kunt u zien dat Scholte een zeer uitgebreide tuincollectie fabriceert. Daarmee bent u in staat uw houten tuinvoorziening aan te passen aan uw eigen natuurlijke omgeving. Mocht u nog extra wensen hebben, dan valt daar altijd een mouw aan te passen. Want de mogelijkheden van hout zijn ongelimiteerd. Daar weet Scholte door zijn jarenlange ervaring alles van.

Scholte's Houtproducten: Mooi en duurzaam voor jaren